۱۱ میوه کم قند که خوشمزه و سرشار از مواد مغذی هستند


۱۱ میوه کم قند که خوشمزه و سرشار از مواد مغذی هستند

اکثریت قریب به اتفاق آمریکایی ها به اندازه کافی میوه نمی خورند. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، تنها ۱۲ درصد از بزرگسالان مقدار توصیه شده روزانه را مصرف می کنند.

میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان ها، مواد شیمیایی گیاهی، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند. برخی از میوه ها مانند زغال اخته می توانند به بهبود سلامت مغز و قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های دیگر مانند سرطان کمک کنند.

یکی از دلایلی که ممکن است برخی از میوه ها اجتناب کنند این است که می ترسند قند موجود در میوه بر سلامت آنها تأثیر منفی بگذارد. برخلاف شکر اضافه شده در غذاهای بسیار فرآوری‌شده، قند موجود در میوه‌ها به طور طبیعی وجود دارد و چیزی برای نگرانی نیست. با این حال، اگر دیابت دارید یا می‌خواهید پیک قند خون را به حداقل برسانید، دانستن اینکه چه میوه‌هایی دارای قند کم هستند می‌تواند مفید باشد تا بتوانید همچنان از مزایای مواد مغذی آنها بدون افزایش سطح قند خون لذت ببرید.

برای این منظور، ۱۱ میوه فهرست شده در زیر همگی دارای قند کم و در عین حال غنی از مواد مغذی هستند.

انجیر یک میوه کم قند عالی برای اضافه کردن به لیست خرید شما است. انجیر سرشار از فیبر، کلسیم و پتاسیم است. دارچین را روی آن بپاشید تا شیرینی بیشتری داشته باشید و همچنین سطح قند خون را ثابت نگه می دارد.

کیوی یکی دیگر از میوه های کم قند است که بهتر است آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید. یکی از مزایای کیوی این است که مملو از ویتامین C است که به حمایت از سیستم ایمنی کمک می کند به ویژه در حال حاضر با وجود کرونا

اگر اهل کیوی نیستید، اما دوست دارید میوه ای کم قند که از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند، استفاده کنید، نارنگی را توصیه می کنیم. برخی از نارنگی‌های کنسرو شده می‌توانند سرشار از شکر باشند، بنابراین اگر تازه آن‌ها را نمی‌خرید، حتماً فهرست مواد روس کمپوت را بخوانید.

یکی دیگر از میوه های کم قند زردآلو است، زردآلو میوه ای است که اغلب دست کم گرفته می شود. آنها نه تنها قند کمی دارند، بلکه سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین A هستند که به طور مستقیم از سلامت چشم حمایت می کند. آنها را به ماست یا بلغور جو دوسر اضافه کنید یا آنها را در سالاد بگنجانید.

زغال اخته به عنوان یکی دیگر از میوه های کم قند، اما سرشار از مواد مغذی است. آنها به خصوص سرشار از آنتی اکسیدان هستند که برای قلب و مغز مفید است. زغال اخته ممکن است کوچک باشد، اما فواید آن بسیار زیاد است.

اگر تا به حال گوجی بری را امتحان نکرده اید، بهتر است آن را امتحان کنید. این توت ها از نظر علمی به کاهش التهاب کمک می کنند. گوجی بری طعم کمی ترش دارد و می‌تواند طعم و مزه‌ای را به سالادها، کاسه‌های غلات اضافه  کند.

یکی از مزایای تمشک این است که سرشار از پتاسیم است که از سلامت قلب و عروق حمایت می کند. آنها همچنین حاوی منگنز هستند که به ثابت نگه داشتن سطح قند خون کمک می کند.

سیب و کره بادام زمینی یک میان وعده سیر کننده و کم قند هستند. سیب به خودی خود قند کمی دارد و فیبر و پروتئین موجود در کره آجیل نیز به ثابت نگه داشتن سطح قند خون کمک می کند.

مطالعات علمی نشان داده اند که خوردن گیلاس بعد از تمرین می تواند به ریکاوری عضلات کمک کند و همچنین می تواند به استقامت کمک کند. این به این دلیل است که آن ها سرشار از پلی فنول هستند، که یک نوع آنتی اکسیدان است که به جریان خون کمک می کند.

هندوانه دارای محتوای آب بالایی است که آن را به میوه ای فوق العاده آبرسان تبدیل می کند. یک فنجان هندوانه فقط نه گرم شکر دارد. این میوه همچنین حاوی کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.

اغلب، ریواس فقط از نظر تهیه پای مورد توجه قرار می گیرد، اما راه های زیادی برای لذت بردن از این میوه کم قند وجود دارد. ترکیب آن در کباب، سالاد یا ترکیب آن با ماست جز مواردی است که باید امتحان کنید. هنگامی که این کار را انجام دهید، از مواد مغذی آن، که شامل ویتامین K (مفید برای سلامت استخوان)، فیبر و آنتی اکسیدان است، بهره مند خواهید شد.

ترکیب میوه ها با مواد غذایی غنی از پروتئین به ثابت نگه داشتن سطح قند خون کمک می کند. اما اگر به دنبال میوه‌ای هستید که وقتی به تنهایی مصرف می‌شود سطح قند خون را افزایش ندهد، لیست بالا شما را پوشش می‌دهد. آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید و از فواید آن بهرمند شوید.

این سایت یک خبرخوان اتوماتیک است که مطالب مختلفی را بازنشر می کند. در صورتی که محتوای شما بدون ذکر منبع منتشر شده است لطفاً اطلاع دهید تا لینک اضافه شود.