یک درمان قوی یا یک داستان بزرگ؟ – مشاوره تغذیه تلفنی


عسل و دارچین: یک درمان قدرتمند یا یک افسانه بزرگ؟

عسل و دارچین دو ماده طبیعی با فواید طبیعی فراوان هستند. برخی ادعا می کنند که وقتی این دو ماده با هم ترکیب شوند ، تقریباً می توانند هر بیماری را درمان کنند. در حالی که شواهد نشان می دهد هر یک از اینها دارای خواص درمانی هستند ، بسیاری از ادعاها در مورد مخلوط عسل و دارچین چندان درست نیست. این مقاله فواید عسل و دارچین را بررسی کرده و واقعیت را از افسانه ها یا تصورات غلط متمایز می کند.

مواد طبیعی برای سلامتی

عسل مایع شیرینی است که توسط زنبورها تولید می شود. قرنهاست که از آن به عنوان غذا و دارو استفاده می شود. امروزه بیشتر از عسل به عنوان دسر برای آشپزی و نوشیدنی ها استفاده می شود.

دارچین نیز ادویه ای است که از پوست درخت دارچین تهیه می شود. مردم آن را پوست می کنند و خشک می کنند که به چوب دارچین معروف است. می توانید دارچین را به صورت چوب خرد شده ، به صورت پودر یا عصاره خریداری کنید.

عسل و دارچین به تنهایی فواید زیادی برای سلامتی دارند. به هر حال ، برخی فکر می کنند ترکیب این دو مفیدتر است. در سال 1995 ، یکی از روزنامه های کانادایی مقاله ای منتشر کرد که حاوی فهرستی طولانی از بیماری هایی بود که با مخلوط عسل و دارچین قابل درمان هستند. از آن زمان ، ادعاهای عجیب در مورد ترکیب عسل و دارچین چندین برابر شده است.

در حالی که این دو ماده کاربردهای درمانی زیادی دارند ، همه ادعاهای مربوط به ترکیب این دو از نظر علمی اثبات نشده است.

خواص دارچین

دارچین یک ادویه محبوب در آشپزی است که می تواند به عنوان مکمل نیز استفاده شود. دو نوع اصلی وجود دارد:

دارچین کاسیا: این نوع دارچین که دارچین چینی نیز نامیده می شود ، محبوب ترین نوع دارچین است. سیلان ارزانتر از دارچین است و عوارض جانبی بالقوه ای دارد.

دارچین سیلان: این نوع به “دارچین واقعی” معروف است. بسیار سخت تر از دارچین کاسیا است و طعم کمی شیرین دارد.

خواص بی نظیر دارچین از روغنهای ضروری و اجزای آن به ویژه ماده ای به نام سینامالدهید گرفته شده است. این ماده همچنین باعث طعم و عطر دلپذیر دارچین می شود.

در اینجا برخی از مهمترین مزایای دارچین آورده شده است:

ممکن است التهاب را کاهش دهد:

التهاب طولانی مدت خطر بیماری های مزمن را افزایش می دهد. مطالعات نشان می دهد که دارچین می تواند به کاهش التهاب کمک کند.

می تواند در درمان بیماری های عصبی کمک کند:

چندین مطالعه آزمایشگاهی نشان می دهد که دارچین ممکن است به کاهش پیشرفت پارکینسون و آلزایمر کمک کند. این نتایج همچنین باید در مطالعات انسانی تأیید شود.

ممکن است دارای خواص ضد سرطانی باشد:

مطالعات آزمایشگاهی متعددی بر روی حیوانات و لوله های آزمایش نشان داده است که دارچین به جلوگیری از رشد و تولید سلول های سرطانی کمک می کند. با این حال ، تحقیقات بیشتر و مطالعات انسانی مورد نیاز است.

برخی پیشنهاد کرده اند که دارچین ممکن است یک درمان طبیعی برای اختلال نقص توجه (ADHD) ، سندرم روده تحریک پذیر (IBS) ، سندرم پیش از قاعدگی (PMS) ، سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) و مسمومیت غذایی باشد. با این حال ، شواهد کافی برای اثبات این ادعاها وجود ندارد.

خواص عسل

عسل علاوه بر اینکه جایگزین سالمی برای قند است ، خواص درمانی مختلفی نیز دارد. با این حال ، لازم به ذکر است که همه انواع یکسان نیستند. بزرگترین فواید عسل با مواد فعال در عسل با کیفیت بالا و تصفیه نشده متمرکز است.

در اینجا برخی از مزایای عسل با پشتیبانی علمی آورده شده است:

ممکن است در سرکوب سرفه م effectiveثر باشد:

یک مطالعه نشان داد که عسل در سرکوب سرفه قرمز م thanثرتر از دکسترومتورفان ، ماده فعال در بسیاری از شربت های سرفه است. با این حال ، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

یک درمان قوی برای زخم و سوختگی:

بررسی شش مطالعه نشان داده است که استفاده از عسل روی پوست یک درمان قوی برای زخم ها است.

تصور می شود که عسل به بهبود خواب ، افزایش حافظه ، افزایش قدرت جنسی ، درمان عفونت ها و کاهش پلاک روی دندان کمک می کند ، اما این ادعاها توسط علم تایید نمی شود.

ترکیب عسل و دارچین می تواند خواصی داشته باشد

اعتقاد بر این است که اگر عسل و دارچین به تنهایی بتوانند به برخی از مشکلات سلامتی کمک کنند ، ترکیب این دو باید م effectiveثرتر باشد. مطالعات نشان داده است که فواید عسل و دارچین برای سلامتی مشابه است. به عنوان مثال ، هر دو دارای ویژگی هایی در زمینه های زیر هستند:

ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد

مخلوط عسل و دارچین می تواند خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد ، می تواند به کاهش بسیاری از عوامل خطر کمک کند. سطوح بالای کلسترول بد (LDL) ، تری گلیسیرید ، فشار خون بالا و سطح پایین کلسترول خوب (HDL) عوامل خطر بیماری های قلبی هستند. جالب است که عسل و دارچین به احتمال زیاد بر همه این موارد تأثیر می گذارد.

مطالعات نشان داده است که مصرف عسل می تواند سطح کلسترول بد (LDL) را 11 تا 11 درصد و تری گلیسیریدها را 11 درصد کاهش دهد. همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) خود را تا 3 درصد افزایش دهید.

یک متاآنالیز نشان داد که یک دوز روزانه دارچین کلسترول کل را تا 1 میلی گرم در دسی لیتر ، کلسترول بد (LDL) را میلی گرم در دسی لیتر و تری گلیسیرید را 30 میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد. کلسترول (HDL).

در حالی که تأثیر دارچین و عسل بر فشار خون با هم مورد مطالعه قرار نگرفته است ، هر دو فشار خون متوسط ​​را متمایز می کنند. البته این تحقیق روی حیوانات انجام شده است.

علاوه بر این ، هر دو ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند که فواید زیادی برای قلب دارند. آنتی اکسیدان های پلی فنول جریان خون را در قلب بهبود می بخشد و از لخته شدن خون جلوگیری می کند و خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد.

عسل و دارچین همچنین می توانند از بیماری های قلبی جلوگیری کنند زیرا هر دو التهاب را کاهش می دهند. التهاب مزمن یک عامل اصلی در پیشرفت بیماری قلبی است.

می تواند به التیام زخم ها کمک کند

عسل و دارچین هر دو دارای خواص درمانی خوبی هستند که می توان از ترکیب موضعی آنها برای درمان عفونت های پوستی استفاده کرد. عسل و دارچین هریک توانایی مبارزه با باکتری ها و کاهش التهاب را دارند که این دو ویژگی برای درمان پوست بسیار مهم هستند.

استفاده از عسل روی پوست به درمان سوختگی کمک می کند. این می تواند زخم پای دیابتی را که یک عارضه بسیار جدی بیماری است درمان کند.

دارچین به دلیل خواص ضد باکتریایی قوی ممکن است فواید دیگری برای بهبود زخم داشته باشد.

زخم پای دیابتی خطر ابتلا به عفونت های باکتریایی مقاوم به آنتی بیوتیک را به همراه دارد. مطالعه لوله آزمایشگاهی نشان داده است که روغن دارچین به محافظت در برابر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک کمک می کند. البته در این مطالعه از روغن دارچین استفاده شده است که بسیار ضخیم تر از پودر دارچین است و می توانید آن را از خواربارفروشی تهیه کنید. هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد پودر دارچین همین تأثیر را دارد.

می تواند به مدیریت دیابت کمک کند

کاملاً ثابت شده است که مصرف منظم دارچین برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. همچنین می تواند از دیابت جلوگیری کند. چندین مطالعه نشان داده است که دارچین قند خون ناشتا را در افراد مبتلا به این بیماری کاهش می دهد. یکی از راه هایی که دارچین قند خون را کاهش می دهد ، افزایش حساسیت به انسولین است. دارچین باعث حساسیت بیشتر سلول ها به هورمون انسولین می شود و به انتقال سلول ها از خون به قند کمک می کند.

عسل فواید بالقوه ای برای افراد دیابتی دارد. مطالعات نشان داده است که عسل تأثیر بسیار کمتری بر قند خون نسبت به قند دارد. علاوه بر این ، عسل می تواند کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیرید را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد ، در حالی که سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد.

برای شیرین تر شدن چای ، عسل و دارچین نسبتاً سالم تر از شکر هستند. به هر حال ، عسل هنوز کربوهیدرات بالایی دارد ، بنابراین افراد مبتلا به دیابت باید آن را در حد اعتدال بخورند.

سرشار از آنتی اکسیدان

عسل و دارچین هم منابع عالی آنتی اکسیدان ها هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که به شما کمک می کنند رادیکال های آزاد را از مولکول های فرار آزاد کنید که به سلول های شما آسیب می رسانند.

عسل سرشار از آنتی اکسیدان فنل است که با کاهش خطر بیماری های قلبی مرتبط است. دارچین همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است. در مقایسه با سایر ادویه جات ترشی جات ، دارچین از نظر محتوای آنتی اکسیدانی در رتبه اول قرار دارد. مصرف عسل و دارچین در کنار هم می تواند مقدار زیادی آنتی اکسیدان به شما بدهد.

ادعاهای تأیید نشده در مورد عسل و دارچین

مفهوم ترکیب دو ماده قوی برای درمان حتی قوی تر به نظر می رسد. با این حال ، هیچ مطالعه ای نشان نداده است که ترکیب عسل و دارچین یک ماده معجزه آسا است که بیماری های مختلف را درمان می کند. علاوه بر این ، بسیاری از آزمایش های پیشنهادی برای عسل و دارچین از نظر علمی پشتیبانی نمی شوند. در اینجا برخی از ادعاهای مشهور اما بدون دلیل در مورد عسل و دارچین آورده شده است:

با علائم آلرژی مبارزه می کند:

برخی مطالعات در مورد توانایی عسل در کاهش علائم حساسیت انجام شده است ، اما شواهد ضعیف است.

درمان سرماخوردگی: عسل و دارچین خواص ضد باکتریایی خوبی دارند ، اما توسط یک ویروس بسیار سرد ایجاد می شوند.

درمان آکنه: در حالی که خواص ضد باکتریایی هر دو ماده برای پوست مستعد آکنه مفید است ، هیچ مطالعه ای در مورد توانایی این ترکیب در درمان آکنه انجام نشده است.

به کاهش وزن کمک می کند: بسیاری از مطالعات نشان داده اند که جایگزینی قندها با عسل می تواند به کاهش وزن شما کمک کند ، اما هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد عسل و دارچین می توانند به کاهش وزن شما کمک کنند.

تسکین درد آرتروز: عسل و دارچین التهاب را کاهش می دهند ، اما هیچ مدرکی مبنی بر استفاده از این غذاها برای کاهش ورم مفاصل روی پوست وجود ندارد.

مشکلات گوارشی را از بین ببرید: ادعاهایی وجود دارد که عسل می تواند از معده شما محافظت کند و هر دو ماده با عفونت های باکتریایی در معده مبارزه می کنند. اما این ادعاها با تحقیقات علمی تأیید نشده است.

چگونه از عسل و دارچین برای بهبود سلامت خود استفاده کنیم

بهترین راه استفاده از عسل در رژیم غذایی شما استفاده از آن به عنوان جایگزین قند است. حتماً عسل تصفیه نشده بخرید ، بسیاری از عسل های فرآوری شده در قفسه سوپرمارکت هیچ فایده ای برای سلامتی ندارد. از عسل با احتیاط استفاده کنید زیرا قند بالایی دارد.

همچنین باید بدانید که دارچین ترکیبی به نام کومارین است که می تواند بسیار سمی باشد. مقدار کومارین موجود در دارچین کاسیا بسیار بیشتر از دارچین سیلان است. خرید دارچین سیلان خوب است ، اما اگر انواع مختلف کاسیا را مصرف می کنید ، مصرف روزانه آن را به 1.2 قاشق چایخوری (2-0.5 گرم) محدود کنید. می توانید با خیال راحت روزانه 1 قاشق چایخوری (حدود 5 گرم) دارچین سیلان مصرف کنید.

برای استفاده از عسل و دارچین برای درمان عفونت های پوستی ، عسل را با مقدار کمی روغن دارچین مخلوط کرده و مستقیماً روی پوست آلوده بمالید.

در پایان

عسل و دارچین هر کدام فواید زیادی برای سلامتی دارند که بسیاری از آنها توسط علم پشتیبانی می شود. هر دوی این مواد به ویژه برای بهبود سلامت قلب و عفونت مفید هستند. در هر صورت ، هیچ شواهد علمی وجود ندارد که نشان دهد ترکیب عسل و دارچین معجزه ای شفابخش ایجاد می کند.

مترجم: معصومه کریم نجات

منبع:

healthline.com

دیدگاهتان را بنویسید