غذای عالی ، وعده های بزرگ و فضای دوستانه در Astoria Dulce Cultura


همه چیز با یک churro شروع شد. کالی پاپوس ، یک “نانوا آموزش دیده در خانه” که در فلاشینگ بزرگ شده و قبل از مهاجرت به شرق نورث پورت با دخترانش در آستوریا زندگی کرده است ، مدتها در آرزوی افتتاح رستوران بوده است. اما تا زمانی که فرزندانش بزرگ نشدند (کوچکترین او در حال حاضر 117 سال سن دارد) و مهمتر از همه ، دوستش خوان کورتز به او کورروهای تازه ساخته شده اش را داد ، این طرح به سرعت پیش رفت.

پاپاس آخر هفته گذشته به Gothamist گفت: “خوان من را یک دزد کرد و من عاشق آن شدم.” “و من دوست داشتم ، آنها مجبورند جایی بفروشند زیرا آنها بسیار خوب هستند! این آغاز بود … اما بعد من فکر می کردم آه کمی بستنی اضافه کنید. من دوست دارم بستنی خودم را بسازم-و سپس فکر کردیم ، بیایید کمی غذا نیز اضافه کنیم. “…”

و سپس این بیماری همه گیر ظاهر شد ، که با درجاتی از غریزه تنها عزم او را تقویت کرد. پاپاس گفت: “من فقط می خواهم رویای خود را زندگی کنم ، ببینم که می توانم آن را برآورده کنم و فقط در زندگی شانس داشته باشم.” “بعد از ضربه کووید ، و آنچه بعد از آن اتفاق افتاد ، فکر کردم – زندگی کوتاه است ، هیچ زمانی مانند زمان حال وجود ندارد ، بیایید همین حالا تلاش کنیم.”

منوی Dulce Cultura دارای گزینه های جذاب است. دوازده نوع Quesadillas ، تعداد زیادی torta ، برخی از burritos ، و همچنین nachos ، banderillas (یا “سگهای مکزیکی مکزیکی”) ، tamales ، Birria Esquites (که بسیار به نظر می رسد) و پنیر Mexi سیب زمینی وجود دارد ، که من ذرت شیرین و گل کلم سرخ شده سبزی گیاهی داشت.

سیب زمینی سرخ کرده عالی بود ، یک وعده بزرگ سیب زمینی ترد زیر مقدار مسخره ای از سس پنیر پرتقال روشن. پاپاس با این غذا دو نوع سس تند خانگی به سفره من آورد ، یکی از هانابرو ، دیگری از فلفل شبح و این بهشت ​​غذای سنگی بود.

Birria Taco (دو تا 10 دلار) ، ماهی تاکو (دو نفر 10 دلار) ، تاکو شکم خوک (دو نفر 13 دلار)

فلش

تاکو مرکز اصلی طرف شیرین همه چیز است و سه موردی که من خوردم عالی بودند. کورتز با مواد اولیه خود کم حجم نیست و یک تخته بزرگ از خوک شکم خوک ، با انبوهی از حلزون های چپتول با چربی و لطیف و خوب متعادل شده است. ماهی پر از فیله های تاکو پوسته پوسته شده بود که کمی کوبیده و سرخ شده بودند ، بیشتر از این نوع سست ، به اضافه سالسای آناناس معمولی که به خوبی تصور شده بود. و گوشت بیرریا یک حیوان بود ، غنی ، آبدار ، و هنگامی که در کامو غوطه ور می شد ، خود به خود کثیف می شد و خیلی بیشتر.

سایر گزینه های تاکو شامل Chorizo ​​با پنیر ، Chicken Fajita با سس ذرت بوداده ، Carne Asada ، Al Padri ، میگو با آووکادو و قارچ با پنیر Oaxaca است. همه تاکوها برای سفارش به دو عدد می رسند ، معمولاً حدود 9 دلار ، اما می توانید بین انواع مختلف مخلوط کنید و یا خودتان را با سه نفره فریب دهید.

در صورت امکان فضا را برای دسر ذخیره کنید. یا زمان دیگری برای دسر برگردید ، که شامل مجموعه ای کامل از بستنی خانگی در طعم هایی مانند میوه های شور ، نوتلا کنچا ، شکلات ، انبه و کره بیسکوف است. برای تهیه آفتابگردان می توانید تعدادی شربت و روکش شیرین مختلف اضافه کنید یا اسکوپ خود را برای یک ساندویچ بستنی با کنچای تازه جفت کنید. من این کار را با دارچین تند Churro Pappas انجام دادم ، و این بسیار خوشمزه بود ، یک اغماض که همه پاداش داشت ، پشیمان نیست.

و البته ، cortez churros وجود دارد ، که شما فقط آنها را مرتباً پر از چیزهایی با طعم هایی مانند سنگریزه های میوه ای ، گلابی و شادی بادام به شکل “چوب” ، یا Nutella یا dulce de leche یا “loop churros” سفارش می دهید. به به پاپوس هنوز منتظر مجوز آبجو و شراب است ، اما در این میان قهوه ، جاریتو و مقداری هورچاتا مناسب دارد.

Dulce Cultura یک موضوع داخلی است. بعدازظهرهای شنبه مشغول پخت و پز ، خدمت رسانی و توزیع خدمات نامحدودی از مهمان نوازی دوستانه به همه کسانی بودند که وارد خانه شدند. دختر میانی او در حین غذا خوردن و مشغول کار با میز مشغول به کار در پیشخوان بود. و کورتز آن را در آشپزخانه بیرون می کشید.

Pappas و Cortez طراحی شده اند و در اصل خود فضا را ایجاد کرده اند “قبل از کار ، بعد از کار ، ماه ها خون ، عرق و اشک طول کشید” ज که دارای یک منطقه نشیمن عالی برای پیاده رو ، به علاوه یک میز داخلی رنگارنگ است که قبل از ضیافت چیده شده است. یا نیمکت پنجره کوسن. تزئینات ترسناک آب و هوا نیز اکنون در حال پخش است.

در فرهنگ شیرین

پاپاس می گوید خوشحال است که هر روز به آستوریا باز می گردد. “می دانید وقتی در جایی قدم می زنید و احساس می کنید درست است؟ فقط احساس می کنید. این محله عالی است. همه دارند از این رو مهربان من همه افراد جامعه را دوست دارم ، عالی است. “وقتی مسافران زیادی برای استقبال از پاپوس توقف کردند و من غذایم را وارونه کردم ، می گویم احساس متقابل بود.

Dulce Cultura در خیابان 42-20 31st ، نبش خیابان 43 RTD واقع شده است و در حال حاضر سه شنبه تا پنجشنبه از ساعت 5 بعد از ظهر تا 10 شب باز است و دوشنبه تا یکشنبه از ساعت 10 صبح تا 10 شب بسته است. (914-829-8801 ؛ uldulceculturany)



دیدگاهتان را بنویسید