تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر


تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

جوش شیرین و بیکینگ پودر هر دو مواد لازم برای تهیه خمیر هستند. آنها قبل از فرآیند پخت به محصولات نانوایی اضافه می شوند تا با تولید گاز دی اکسید کربن حجم محصول نهایی افزایش یابد. اما تفاوت این دو ترکیب در چیست؟ در این مقاله از سایت رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، می خواهیم تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر را بررسی کنیم.

جوش شیرین در واقع بی کربنات سدیم خالص است که با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذا مخلوط می شود. در دمای فر گاز دی اکسید کربن تولید می کند. این واکنش به محض ترکیب شدن ترکیبات شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله ، باید سریع عمل کنید تا مواد سریع آماده شده و در فر قرار گیرند. در غیر این صورت گاز تولید شده از بافت خارج شده و باعث کاهش حجم محصول نهایی می شود.

بیکینگ پودر یک ترکیب بسیار پیچیده است و جوش شیرین یک ترکیب اسیدی کننده با پرکننده هایی مانند اسید تارتاریک و نشاسته است. هنگام استفاده از بیکینگ پودر ، به محض مخلوط شدن مواد در دمای اتاق ، مقداری گاز دی اکسید کربن آزاد می شود ، اما بیشتر آن هنگام پخت تولید می شود. اینکه کدام یک از دو ماده در دستور آشپزی استفاده می شود بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد.


مطالب پیشنهادی:

خوردن یا نخوردن گوشت


جوش شیرین یک ترکیب قلیایی است و باعث طعم تلخ در محصول می شود ، مگر اینکه ترکیبات اسیدی در مخلوط مانند آب میوه و ماست وجود داشته باشد ، اما بیکینگ پودر حاوی هر دو جزء اسیدی و قلیایی است و بنابراین عملاً تاثیری بر طعم آن ندارد.

دستورالعمل استفاده از بیکینگ پودر معمولاً سایر مواد بی مزه مانند شیر است. البته می توان از بیکینگ پودر به جای جوش شیرین استفاده کرد ، اما به عنوان مثال ، در دستورالعمل دستور تهیه بیکینگ پودر ، نمی توان از جوش شیرین استفاده کرد ، زیرا عنصر اسیدی موجود در جوش شیرین میزان کیک را افزایش نمی دهد. ، اما می توان به خامه اضافه کرد جوش شیرین به جای بیکینگ پودر استفاده شد.


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و میزان و روش غذا می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی اصفهان کلیک کنید.


دکتر. رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب پیشنهادی:

با رژیم غذایی بوی بد دهان را از بین ببرید

لاغری نامناسب و پوکی استخوان

چربی شکم را با پنج ماده مغذی کاهش دهید

آرد ترش یا جوش شیرین




دیدگاهتان را بنویسید