تغذیه موقت – رژیم لاغری


تغذیه موقت

زمان: چگونه با برنامه ریزی وعده های غذایی خود وزن کم کنیم

سه رکن برای کاهش وزن و تغذیه سالم وجود دارد: آنچه می خورید (با کیفیت) ، چقدر می خورید (مقدار) و هنگامی که می خورید (زمان). در حالی که دو مورد اول همیشه مورد توجه زیادی قرار گرفته اند ، ما اغلب مورد سوم را نادیده می گیریم.

چه در محل کار باشیم و چه در مهمانی ، تأخیر در غذا خوردن بر بدن تأثیر می گذارد.

تغذیه موقت چیست؟

تغذیه زمانی شامل همگام سازی عادات غذایی با ساعت بیولوژیکی شما است. بدن علاوه بر ساعت تولید مثل ، ریتم ها و چرخه های زیادی را دنبال می کند ، مانند چرخه خواب و بیداری ، ریتم هورمونی ، ریتم انتقال دهنده های عصبی و الگوها. (توجه کنید که هر روز صبحانه خاصی را می خورید چه احساسی دارید؟).

تغذیه موقتی یک متخصص تغذیه فرانسوی ، دکتر. آلن دلبوس ، و در سال 1986 توسط پروفسور ژان روبرت راپین توسعه یافت و ریشه در آیورودا و طب قدیم چین دارد.

زمان وعده غذایی آیورودا یک ابزار مهم برای سلامتی محسوب می شود. ایده این دارو این است که بدن ما در طول روز هماهنگ با چرخه موزون کار می کند ، به همین دلیل بدن ما را مجبور می کند که تقریباً هر روز به طور همزمان غذا بخوریم ، بخوابیم و ورزش کنیم.

طب چینی می گوید هر اندامی در بدن ما ریتم خاص خود را دارد (به همین دلیل است که متخصصان پزشکی چینی توصیه می کنند که درمان های خاصی در ساعات خاصی از روز انجام شود).

هر دو سیستم درمانی یک چیز را می گویند: اگر از ریتم بدن خود پیروی کنیم و بر این اساس غذا بخوریم ، سلامت ما بهبود می یابد.

ساعت بیولوژیکی بدن چگونه کار می کند؟

مطالعات نشان می دهد که مغز ما دارای یک ساعت اصلی به نام هسته سوپراکیاسماتیک (SCN) است که ساعت بدن ما را زیر نظر دارد و پیوسته از تغییرات بدن ، رفتار و محیط خارجی مطلع است. این ساعت اصلی همچنین ساعت محیطی در کبد ، بافت چربی ، قلب ، ماهیچه ، معده و ریه ها را کنترل می کند.

بر اساس مطالعه صبحانه بزرگ ، تغذیه موقت بر مصرف انرژی و وزن بدن تأثیر می گذارد. این مطالعه ادعا می کند که خوردن غذای مناسب در زمان مناسب تضمین می کند که بیشترین مزایای تغذیه ای را از آن دریافت می کنید. این مطالعه همچنین اشاره می کند که صبحانه شما باید مملو از غذاهای سنگین و سرشار از انرژی باشد ، در حالی که صبحانه شما باید کم کالری باشد.

یک مطالعه دیگر می گوید که یک وعده غذایی سنگین عصرانه منجر به افزایش وزن و چاقی می شود. به طور مشابه ، حذف صبحانه می تواند ژنهای تنظیم کننده ساعت بیولوژیکی بدن را تغییر دهد و در نهایت منجر به افزایش قند خون بعد از یک وعده غذایی دیگر شود.

اگر تصمیم گرفتید که این کار را ارزان انجام دهید و پهنای باند پایینی را به خطر بیندازید ، فقط خودتان را فریب می دهید. فاصله بین صبحانه و ناهار باید 4 تا 5 ساعت باشد. اما فاصله بین شام و صبحانه روز بعد باید حداقل 12 ساعت باشد تا چربی ذخیره شده تجزیه شود.

کارگران شیفت به دلیل اختلال در چرخه بیولوژیکی خود (چرخه خواب / بیداری و چرخه غذا خوردن / ناشتا) در معرض خطر وزن و بیماریهای متابولیک قرار دارند.

تغذیه به موقع چه مزایایی دارد؟

تغذیه طولانی مدت می تواند تأثیرات مثبت زیادی بر بدن داشته باشد ، مانند:

هضم خوب و جذب مواد مغذی

حداکثر فواید مواد مغذی جذب شده

مدیریت وزن

کاهش چربی

کلسترول تنظیم شده

کاهش خطر بیماری های قلبی

کاهش خطر ابتلا به دیابت

تقویت سیستم ایمنی بدن

هورمون های متعادل

دیدگاهتان را بنویسید