برنامه ضایعات غذایی مصر به اهدای غذای باقی مانده کمک می کند – BeNews


اخیراً یک سرور در رستوران الاصیل الدمیشقی ۱۳۵ قسمت کاملاً خوراکی باقلوا و سایر خوراکی های خوشمزه را که در شربت خیس شده و با آجیل پر شده بود سرو کرد. به زودی، کارمندان Tekeya ظرفی را که روز قبل درست کرده بودند و برای سرو به مشتریان خیلی قدیمی به نظر می رسید، گم کردند.

رستوران الاصیل یکی از ده ها رستوران در قاهره است که کارکنان تکای هر روز از آن بازدید می کنند. کاربران اپلیکیشن Tekeya می توانند غذا را به نصف قیمت سفارش دهند یا از مشتری (یا خود رستوران) درخواست کنند که غذا را به بانک مواد غذایی یا خیریه تحویل دهد.

چرا این را نوشتی

پرداختن به معضل ضایعات مواد غذایی، که سهم عمده ای در انتشار گازهای گلخانه ای دارد، نیازمند راه حل های خاص کشور است.

تعداد کمی از این برنامه ها در سراسر نیمکره جنوبی وجود دارد، جایی که افزایش مصرف غربی با افزایش نرخ سوء تغذیه همراه است. در سال ۲۰۱۹، یکی از بنیانگذاران این شرکت، منا شاهین، محاسبه کرد که آنها یک یا حداقل ۴۵۰۰۰ وعده غذایی را از محل دفن زباله نجات دادند.

به گفته مرکز تحقیقات ملی تحقیقات مواد غذایی دولت، در میان چند تلاش دولت برای تنظیم ضایعات مواد غذایی، اپلیکیشن‌هایی مانند Tekeya “پیشرو هستند و راه را برای مبارزه واقعی با ضایعات مواد غذایی هموار می‌کنند.” زهرا صالح، محقق صنعت، گفت. :

قاهره

یک روز صبح زود، سرورهای رستوران الاصیل الدمیشاقی، آماده سازی های معمول آن روز را آغاز کردند. باقلوا را ردیف می کنند، کنافسایر غذاهای خوشمزه آغشته به شربت یا آجیل. اما این پیشنهادها برای مشتریانی نبود که به مکان های شیک در حومه قاهره می رفتند.

در عوض، ظرف یک ساعت، کارگران سازمانی به نام Tekeya وارد شدند و ۱۳۵ قطعه غذای کاملاً خوراکی دریافت کردند.

علت؟ دسرهای تهیه شده در روز قبل به اندازه کافی تازه در نظر گرفته نمی شدند.

چرا این را نوشتی

پرداختن به معضل ضایعات مواد غذایی، که سهم عمده ای در انتشار گازهای گلخانه ای دارد، نیازمند راه حل های خاص کشور است.

چنین دیدگاه هایی در مصر که دارای تاریخچه آشپزی غنی است غیرمعمول نیست. این کشور عرب زبان بزرگترین تولید کننده ضایعات مواد غذایی در خاورمیانه و دوازدهمین جنایتکار بزرگ در جهان است که به طور متوسط ​​هر خانوار بیش از ۲۰۰ پوند ضایعات غذایی تولید می کند. اما اکنون، در بحبوحه ممیزی جهانی نقش مصر در زنجیره غذایی و بحران آب و هوا، نگرش مصر به آرامی در حال تغییر است.

رستوران ال اسیر یکی از ده ها رستوران در پایتخت مصر است. کارمندان تاکیا روزانه بازدید می کنند تا اطمینان حاصل کنند که هیچ غذایی مناسب برای مصرف ریخته نشده است. رستوران‌ها می‌توانند با هزینه سالانه کمی هر زمان که غذای فروخته نشده دارند به تاکیا اطلاع دهند. تک تک کاربران این اپلیکیشن می توانند آن غذا را با نصف قیمت خریداری کنند. از طرف دیگر، رستوران‌ها یا کاربران می‌توانند از Tekeya بخواهند که غذا را به بانک مواد غذایی یا موسسه خیریه مورد نظرشان تحویل دهد. در مجموع، ما روزانه تا ۴۰ بشقاب را از سطل زباله دور نگه می داریم.

این سایت یک خبرخوان اتوماتیک است که مطالب مختلفی را بازنشر می کند. در صورتی که محتوای شما بدون ذکر منبع منتشر شده است لطفاً اطلاع دهید تا لینک اضافه شود.