“ابولانچ” استرالیا کشاورزان را مجبور به فروش به آسیا و بریتانیا می کند.


استرالیا به شدت به دنبال یک بازار تخلیه میوه است در حالی که یک غذاخوری در مرکز لندن ۱۵ پوند برای آووکادوی له شده در نان تست می پردازد.

تورم و سیل های گسترده قیمت بسیاری از میوه ها و سبزیجات را در استرالیا افزایش داده است، اما آووکادو را افزایش نداده است. کشاورزان آن را “aurantiochytrium” می نامند زیرا میوه سبز خامه ای آن بیش از حد عرضه می شود.

قیمت آووکادو به ۱ دلار آمریکا (۰.۷۰ دلار آمریکا) کاهش یافته است. این حدود یک دهم قیمت یک سر کاهو است که کمتر از نصف میانگین قیمت میوه در پنج سال اخیر است.

به گفته پیاژه پیاژه، تحلیلگر Rabobank، انتظار می رود استرالیایی ها امسال برای هر نفر حدود ۵ کیلوگرم آووکادو بخورند که در سال ۲۰۲۱ افزایش ۲۶ درصدی را نشان می دهد. با این وجود، هنوز آووکادوهای زیادی وجود دارد.

Rabobank تخمین می زند که تا سال ۲۰۲۶، تولید آووکادو با ۴۰ درصد افزایش به ۱۷۳۰۰۰ تن خواهد رسید، زیرا کشاورزان درختان بیشتری برای بهره مندی از میوه های پرسود می کارند.

سال گذشته، استرالیا ۴ درصد از تولید آووکادو یا حدود ۳۱۰۰ تن را عمدتاً به مالزی، سنگاپور و هنگ کنگ صادر کرد.

با این حال، اشباع، صنعت را مجبور کرده است که به دنبال خریداران در جای دیگری باشد. این تغییر استراتژیک مستقیماً با تولیدکنندگان مکزیک و پرو که بر بازار جهانی تسلط دارند، رقابت خواهد کرد. نیوزیلند همچنین بیشتر آووکادوهای خود را به استرالیا می فروشد و این امر باعث افزایش صادرات می شود.

جان چیاس، رئیس تجارت آووکادو استرالیا، گفت که این صنعت باید به بازارهای بزرگتر از جمله ژاپن نفوذ کند. آقای چیاس افزود که مذاکرات با هند در حال انجام است و حتی درخواست هایی برای محموله از بریتانیا وجود دارد.

در درازمدت، این کشور امیدوار است که کره جنوبی و چین که تعرفه های انضباطی بر محصولات استرالیایی مانند جو و شراب وضع می کنند، برای آووکادو باز باشد.

تا آن زمان، این صنعت از استرالیایی ها خواسته است که “Avo” را حفظ کنند. کشاورزان میوه ها را کمتر از قیمت تمام شده می فروشند. در کافه های مد روز در سیدنی و ملبورن، این میوه گرانبها جایگزین مواد گران قیمت سالاد مانند سبزیجات برگدار شده است.

برای پرورش دهندگان، از جمله براد راجرز، «او ناهار» شوکه کننده نبود.

کشاورزان استرالیای غربی در طول رونق تقاضای داخلی پنج سال پیش، درختان آووکادو را در زمین خود در حومه Manjimup، سه ساعت در جنوب پرت کاشتند.

اما در حین رانندگی در اطراف متوجه شد که همه همسایگانش نیز درخت آووکادو کاشته اند. راجرز درباره فراوانی آووکادو می‌گوید: «بقیه هم همین فکر را می‌کردند.» ما مدتی است که این را می‌بینیم.

مشاور مالی سابق راجرز، که انگور شراب و ترافل سیاه نیز کشت می کرد، گفت که درخت آووکادو ممکن است آنطور که به نظر می رسید سودآور نبود، اما از کاشت آن پشیمان نیست.

“پرورش یک امتیاز است. این یک میوه زیبا است.” “Guacamole همه چیز را خوشمزه می کند.”

این سایت یک خبرخوان اتوماتیک است که مطالب مختلفی را بازنشر می کند. در صورتی که محتوای شما بدون ذکر منبع منتشر شده است لطفاً اطلاع دهید تا لینک اضافه شود.